Min erfaring

Samfunnsengasjert 24 åring med fagbrev innen IKT og mange års erfaring fra egne virksomheter og frivillig arbeid.

Arbeidserfaring

TorXz

Daglig leder (egen virksomhet)

Lager underholdning på Twitch og YouTube. Bygger fellesskap, jobber med flere sponsorer og har det gøy. Har opparbeidet meg en følgergruppe på ca. 4.000 personer sammenlagt til nå.

02.2020 –

Launchpoint

Daglig leder (egen virksomhet)

Designer, utvikler og drifter nettsteder for organisasjoner og bedrifter. Gjør også noe IT-konsultasjon.

I tillegg er jeg kulturkonsulent, artistmanager, skuespiller, regissør er noen stikkord for det jeg holder på med i denne virksomheten. Møter stadig nye mennesker, skaper aktivitet, løser problemer og bistår organisasjoner.

11.2018 –

ASKO Vestfold-Telemark

Lagermedarbeider (ekstrahjelp)

Jeg fikk jobb hos ASKO gjennom Lysnes Personaltjenester. Her jobbet jeg på lager hvor jeg løftet, pakket og leverte bestillinger til kunder. Kjørte mye med truck.

09.2019 – 10.2019

Inforte AS

Extra Space

Lærling

Jobbet som app- og webutvikler med mye ansvar og tillit. Fikk kursing innenfor HTML, CSS, Javascript, PHP m.m. Skaffet med kunder, skrev avtaler og designet, utviklet og driftet nettsider.

09.2016 – 11.2018

Organisasjonsarbeid

Skuespirene

Leder

I 2016 brant jeg for å skape en teaterforening for barn og ungdom mellom 10-20 år. Etter flere års arbeid ble dette til slutt Skuespirene. Vi har mange suksessrike kurs, teaterturer og teaterforestillinger bak oss i dag og har mange samarbeidspartnere. Tiden min her har vært ekstrem lærerik, jeg har jobbet med økonomi, lederskap, prosjektledelse, skuespill, regi, kostymer, dans, koreografi, lyssetting og mye mer.

02.2019 –